Джигурда зґвалтував Людмилу Браташ і знімав це на відео

Джигурда зґвалтував Людмилу Браташ і знімав це на відео

Людмила Браташ померла рік тому. За словами 55-річного актора, хресну його дітей вбила мафія. Людмила померла від найсильнішої інтоксикації. Її цькували близько місяця. Тепер з’ясовується, що вона також могла бути зґвалтована. Під час незаконних сексуальних дій, жінка перебувала в непритомному стані. Вона ні на що не реагувала, а ось чоловік, який як дві краплі схожий на Джигурду, називав її Люсею.


Сам Джигурда стверджує, що Людмилу вбила мафія, членом якої є і адвокат Марії Анісіної Сергій Жорін. Кілька місяців до смерті жінку поїли горілкою з психотропними речовинами. Це і спровокувало смерть.

Проте слідство встановило, що незадовго до своєї смерті, Людмила провела два дні в квартирі з Джигурдою. А потім він доставив її в клініку з інтоксикацією до знайомих медиків. Незабаром Браташ померла. Сестра Людмили Світлана Браташ звинувачує в смерті Людмили — Джигурду, який хотів отримати спадок Браташ.



За останніми даними, любовний зв’язок з Людмилою Браташ Джигурда не заперечуює. Актор підтверджує, що зраджував з Людмилою своїй дружині і знімав це на відео.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий