Екс-повія розповіла, чого насправді хочуть всі чоловіки у сексі

Екс-повія розповіла, чого насправді хочуть всі чоловіки у сексі

Австралійка Аманда Гофф, яка виступала під псевдонімом Саманта, вже давно пішла з ескорту. 




Тепер, коли все це в минулому, вона зважилася розкрити головну таємницю: як подарувати чоловікові кращий секс.



 



Зараз Аманді Гофф 43 роки. В ескорті вона пропрацювала пристойно, а прийшла туди від нудьги. Там їй дійсно не було коли нудьгувати, адже всі чоловіки приходили з різними історіями, сімейними драмами… Але за цей час Аманда набралася досвіду і тепер здатна задовольнити чоловічі бажання не тільки сексуально.

 

Як вона розповіла виданню Daily Star, чоловіки звертаються до послуг елітних повій не завжди за сексом, а часто щоб отримати «душевну близькість»:

«Їм потрібна прелюдія. Вони теж чутливі, і збуджує їх не тільки сам секс і жіноче тіло, але і ласка. Якщо ви це вмієте, то хороший секс вам забезпечений».

 

Аманда розповіла ще один секрет: якщо чоловік бачить, що жінка отримує справжнє задоволення, його це заводить ще більше. Крім того, Аманда порадила краще вивчити тіло партнера, щоб точно знати, куди «бити».

 

Аманда Гофф щаслива в шлюбі і виховує двох дітей. Після відходу з ескорту вона створила власну компанію, що надає ескорт-послуги, а також веде тренінги, на яких навчає підвищувати свою привабливість.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий