Фіналістка «Голосу країни» зняла у Вінниці кліп (відео)

Вінничанка Ольга Мельник фіналістка шоу «Голос країни. Перезавантаження» сьогодні, 9 жовтня, презентувала  новий кліп на пісню «Тільки Ти».




Зйомки проходили просто на вулицях Вінниці.  — З Ольгою ми познайомилися під час роботи над кліпом про Вінницю. Вирішив попрацювати разом. Написав для неї пісню та скинув демо, записане на диктофон. Їй сподобалося і ми почали працювати. На студії у моїх друзів записали кілька варіантів та вибрали найкращий. Кліп відзняли учора, 8 жовтня, буквально за 4 години, змонтували та сьогодні вже опублікували. Сподіваюся скоро він з’явиться і на телеканалах, — розповів продюсер, композитор та автор тексту Денис Шинкевич. У відео Ольга разом із дівчатами гуляють містом, зокрема, біля вінницьких Мурів, на вулиці Чкалова, Європейською плею.


Довідка. Автор слів та музики — Денис Шинкевич Відео зйомка та монтаж — Костянтин Сніцар Режисер — Денис Шинкевич та Костянтин Сніцар Хореографія — Дар`я Мельник Інженер запису — Анатолій Сіпко Зведення та мастеринг — Олексій Зацерковний.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий