«Голос країни» 6 сезон: Потап поставив крапку в скандалі з Вакарчуком

Спалахнула словесна дуель на шоу «Голос країни» 6 сезон»ледь не переросла у відкритий конфлікт між суддями проекту Святославом Вакарчуком і солістом дуету «Потап та Настя Каменських».

Емоційна заява Святослава Вакарчука на шоу «Голос КраЇни», адресована Потапу, стало причиною бурхливих обговорень в соціальних мережах і в засобах масової інформації.




Слова Вакарчука багатьма були оцінені як звинувачення своєму колезі у відсутності належного рівня поваги до рідної країни, мови і національного мистецтва. Соліст групи «Океан Ельзи» був настільки схвильований під час свого монологу, що в студії повисло очікування виникнення відкритого конфлікту з взаємними образами.


Потап пішов назад

Бажаючи пом’якшити відчуття напруженості, яке виникло між українськими зірками, Потап вирішив опублікувати свій коментар до тої, що сталося події. Артист підкреслив, що з великою повагою ставиться до творчості Вакарчука і цінує його внесок у розвиток української музики. Тому слова Святослава не викликали у Потапа образи.



«Слава виголосив чудову промову. У нього є майбутнє як оратора, він може стати чудовим політиком і вжити свій талант на створення нової, кращої України. Вакарчук вже є українською легендою. Він робить прекрасно свою роботу і гідний за це загальної поваги», — заявив Потап.

Своє запрошення в проект Потап вважає бажанням організаторів знайти якогось антипода Вакарчуку. Таким об’єктом нібито виявився Потап. Артист також згадав, що інцидент з його впали на сцені штанами, широко освітлений в пресі, мабуть, викликає негативне ставлення з боку Вакарчука. Саме цим пояснюється його фактична неприязнь, висловлена під час зйомок проекту у бік Потапа.

Після мав місця в останній серії проекту інциденту багатьох глядачів дуже цікавить, як буде проходити подальше суддівство, учасниками якого і далі є Потап і Святослав Вакарчук. І чи зможуть артисти взагалі працювати разом у рамках одного шоу.

Источник: УкрМедіа

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий