Гордон розповів про «покровителів» Супрун: це частина плану із захоплення української землі

Гордон розповів про «покровителів» Супрун: це частина плану із захоплення української землі

Український журналіст Дмитро Гордон прокоментував відсторонення Уляни Супрун з МОЗ.




Він став гостем телеканалу 112. Однією з важливих тем під час ефіру стали недавні поправки до Конституції України. Зміни закріпили прагнення в ЄС і НАТО.


Дмитро Гордон

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон розкритикував рішення Верховної Ради, прийняте з ініціативи президента Петра Порошенка. Він вважає поправки «показухою», організованої спеціально для виборів на користь чинного глави держави. На думку експерта, владі потрібно звертати більше уваги на внутрішні проблеми українців:

«Нам треба будувати своє життя, у нас всередині. Треба хоча б починати боротися з корупцією, у нас же з нею не боряться. Куди в Європейський союз і НАТО без боротьби з корупцією? Яку наша влада і очолює».



Дмитро Гордон також прокоментував діяльність Уляни Супрун і реформи, які вона встигла виконати.

Уляна Супрун

Уляна Супрун

«Мені не подобається Супрун на посаді виконуючого обов’язки міністра охорони здоров’я. Мені не подобається, що через стільки часу після її призначення в центрі Києва продовжують залишатися лікарні, де люди лежать і сплять на продавлених сітках, смердючих матрацах, у смороді, в багні. Пофарбовані зеленим кольором моторошні стіни. Цього не повинно бути, в принципі, в європейській країні», — заявив Гордон.

Журналісти відзначили, що і до Супрун в Україні була жалюгідна ситуація з медичними установами. Дмитро Гордон заявив, що за час своєї роботи глава МОЗ не змогла домогтися прогресу. В тому числі, не запровадила в Україні страхову медицину. Тоді як в Грузії подібну реформу провели дуже швидко і якісно. В Україні ж Дмитро Гордон якісних змін не помітив.

Уляна Супрун

Уляна Супрун

«Нехай покажуть зміни в Інституті нейрохірургії імені Рамаданова, де люди лежать після інсультів — на це не можна дивитися без болю», — запропонував Гордон Моз. Поганий стан журналіст спостерігав і в інших медустановах. Так в онкологічних диспансерах, за його спостереженнями, пацієнтів «не лікують, а відправляють на смерть».

“За Супрун стоять великі міжнародні фінансові корпорації, які спеціалізуються на фармацевтичній промисловості. Вона – виразник їх інтересів. І мені іноді здається, що Україна – частина диявольського плану по такому повзучого захоплення нашої землі”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий