Гороскоп на тиждень з 31 липня по 6 серпня: зірки приготували сюрпризи

Гороскоп на тиждень з 31 липня по 6 серпня: зірки приготували сюрпризи

Причому деякі роботи ви зможете виконати самі, без залучення сторонньої сили. Зараз ви зможете зробити вигідні покупки, які потім ще довго будуть радувати вас. Наприкінці тижня зверніть увагу на своє здоров’я. Більше часу приділяйте прогулянкам на свіжому повітрі, заняттям спортом і позитивному мисленню.


Овен

Цей тиждень створить деякі обмеження в матеріальній сфері та професійної реалізації. Найбільш сприятливий час для людей вільних професій, що працюють на дому або займаються сільським господарством, доглядом за рослинами або тваринами. Слід побоюватися участі в ризикованих фінансових авантюрах, велика ймовірність стати жертвою омани або навмисного обману.



Телець

Вам необхідно уникати будь-яких крайнощів, щоб уникнути дисбалансу енергій і випливаючих з цього проблем зі здоров’ям. В основному це стосується фізичних навантажень. Заняття фізичною працею і спортом потрібні, але в міру. Особливо для людей з вразливою серцево-судинною системою. Перенапруження фізичне або емоційне може призводити до головного болю, травм, порушення сну.

Близнюки

На цьому тижні ви можете зайнятися ремонтом, облаштувати своє житло. Цей період навряд чи подарує вам можливості для відпочинку. Швидше навпаки: багатьом представникам цього знаку в цей час доведеться ґрунтовно попрацювати. Вільним представникам цього знаку слід звернути увагу на своїх колег: можливо, серед них є той, хто може пробудити в вас романтичні почуття. Бережіть здоров’я і уникайте надмірних навантажень, самопочуття в цей час може погіршитися.

Рак

Тиждень веде до поєднання приємного з корисним, практичного розрахунку з творчою фантазією, роботи з відпочинком і веселощами. Гарний час для тих, чия діяльність пов’язана з організацією дозвілля, сферою розваг, оздоровчими практиками та доглядом за тілом. Можливий прибуток від публічних лекцій, виступів на сцені, педагогічної діяльності, а також від роботи на землі, садівництва.

Лев

Період, що вимагає від вас уважного ставлення до свого здоров’я, профілактики захворювань, навіть якщо ви прекрасно себе почуваєте і не маєте намір хворіти. Але в цей період життєва енергія невелика, а тому приховані вразливі місця можуть якось проявити себе. Але якщо ви уважні, то зможете швидко усунути проблеми, що тільки починаються і  не дати розвинутися хворобі.

Діва

Друга половина тижня може подарувати вам любов і романтичні враження; правда, зберегти хороші стосунки зараз буде непросто, багато в чому через ваші вчинки. З одного боку, зараз у вас є можливість знайти любов, з іншого — в відносинах можуть бути зіткнення, суперечності. Це стосується і спілкування з родичами. Не виключені конфліктні ситуації вдома, розлад у родині. У цей час дуже важливо дотримуватися обережності і дбати про свою безпеку.

Терези

В цей час ваш добробут залежить в основному від вашої працьовитості і володіння всіма тонкощами свого ремесла. Старанність у роботі і скромність у запитах може принести більше користі, ніж марнославне прагнення виділитися з оточення, привернути до себе увагу начальства. Найбільший успіх імовірний в сфері обслуговування, в сільському господарстві, медицині та ветеринарії. І ще намагайтеся уникнути конфліктів з колегами та клієнтами, це може призвести до збитків.

Скорпіон

Період активний, але не дуже сприятливий для здоров’я. Особливо у тих, хто не володіє почуттям міри і схильний до надмірностей у всьому. Найбільше піддається ризику сечостатева система, можливі захворювання нирок. Хвороби, як правило, починаються раптово і протікають швидко. Можуть загостритися наявні хронічні недуги. Слід побоюватися і травм, їх можуть отримати прихильники екстремальних розваг.

Стрілець

Цей період може пробудити у вас спрагу до ризику, гострих вражень та фізичної активності. Ви можете зайнятися активним спортом, але зараз необхідно пам’ятати про обережність. Велика ймовірність травм. Будьте обережні, особливо у зв’язку з транспортом, і побоюйтеся сонячних опіків. Здоров’я в цей час може погіршитися, проте для лікування цей період вдалий. Це стосується більшою мірою другої половини тижня. Робота обіцяє бути вигідною, але для бізнесу, інвестицій непридатний час — можливі збитки.

Козеріг

У цей час важливо зберегти наявні позиції в кар’єрі та бізнесі, не втратити те, що було досягнуто раніше. Ваші матеріальні успіхи багато в чому залежать від міцності ділових зв’язків і від чесності в партнерстві. Небажано загострювати конкуренцію, намагайтеся ладити з людьми і переконати їх у своїй корисності та надійності. Обережно ставтесь до питань, що стосуються законів та легальності вашої діяльності, уникайте участі в сумнівних справах.

Водолій

Період активний, схиляє до інтенсивної витраті енергії, що дає можливість швидко відновлювати витрачені сили. В цей час більш вразлива сечостатева система, легені і бронхи. Але в цілому ризик захворювань менше, ніж ймовірність отримання травм. Нерухомий спосіб життя при цьому зовсім не корисний, навпаки, вітається фізична активність, вправи, що розвивають координацію рухів, витривалість. Корисний контакт із землею і водою.

Риби

Настає вдалий час для того, щоб відправитися в подорож, вивчити інші культури. У подорожі ви можете познайомитися з цікавими людьми. Це сприятливий період для наукової, творчої та спортивної діяльності. Цей тиждень налаштовує на все, що пов’язано з розширенням ваших особистих горизонтів. У другій половині тижня уникайте необдуманих проектів, ілюзій і самообману.

Источник

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий