Гросу розкрила свій підступний план

Гросу розкрила свій підступний план

Провокаційний кліп української співачки Аліни Гросу набрав більше 1 мільйона переглядів на YouTube.




Літній хіт «Хочу я баса» вийшов 24 травня і того ж дня потрапив у тренди відеохостингу в Україні та країнах СНД. Про це представники виконавиці повідомили на сторінці у Facebook.


Крім того, одразу після релізу трек злетів на першу сходинку українського рейтингу iTunes і досі тримається на верхніх позиціях.

Втім, кліп припав до смаку далеко не всім. Відверті сцени викликали бурю критики серед тих користувачів, хто ще пам’ятає Гросу милою дитиною, співаючою про «бджілку». Однак сама Аліна вважає, що це їй лише на руку.



«Я дуже рада, що моя нова робота викликала такий шквал обговорень. Провокація спрацювала, кліп обговорюють у соціальних мережах, пісня лідирує в чартах. До цього жоден із відеокліпів не набирав стільки переглядів і лайків за такий короткий термін. Значить, я на правильному шляху. Я аналізую музичний ринок, стежу, що зараз актуально і розумію, що той продукт, який я створюю зі своєю командою, сьогодні більш затребуваний і цікавий, ніж мої попередні роботи», — заявила співачка.

«Знай.ua«,

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий