ІД завдала удару по російських солдатах в Сирії

ІД завдала удару по російських солдатах в Сирії

Щонайменше сорок осіб загинули внаслідок низки скоординованих терористичних атак в Сирії, — про це replyua.net стало відомо з матеріалів британської інформаційної агенції ВВС.




Так, у районах, які перебувають під контролем урядових військ, відбулось кілька бомбових атак сьогодні, п’ятого вересня 2016 року, у проміжку часу від п’ятої до шостої ранку за Гринвічем. Так, перші вибухи пролунали в Тартусі, поруч з російською військовою базою на автомобільному мосту. Потім, коли на цьому місці з метою допомоги пораненим зібрався натовп, терорист-смертник підірвав пояс, начинений вибухівкою. Інший трагічний інцидент стався в місті Хомс – вибух пролунав поблизу військового контрольно-пропускного пункту. Внаслідок нього загинули четверо чоловік та ще десятеро отримали поранення, переважна більшість з них були солдатами. Ще в одному місті у натовп в’їхав завантажений вибухівкою мотоцикл, вбивши п’ятьох мирних жителів.


Відповідальність за терористичні акти взяло на себе радикальне угрупування Ісламська держава. Нагадаємо, ці атаки відбулись на фоні переговорів між США та РФ щодо врегулювання ситуації в Сирії. Президенти Сполучених штатів Барак Обама та Росії Володимир Путін провели зустріч на полях саміту Великої Двадцятки, проте так і не дійшли згоди у сирійському питанні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий