Інтимні фото Енн Хетеуей злили в мережу (18+)

Інтимні фото Енн Хетеуей злили в мережу (18+)

Голлівудська акторка  Енн Хетеуей полюбляє селфетись в оголеному вигляді. Про це користувачі соцмереж дізнались завдяки злитим хакерами в інтернет численним інтимним фото, які були зроблені спільно з її чоловіком актором Адамом Шульманом.




На більшості знімків зірка «Аліси в країні чудес» та «Диявол носить Прада» постає одна,  демонструючи пишні груди і підтягнуте тіло.


УВАГА! ФОТО 18+



Втім, деякі знімки відображають достоїнства і її чоловіка. Так, на одному з фото герой «Темного лицаря», фотографуючи дружину у ванній кімнаті, «випадково» потрапив у кадр. Та чоловік оскароносної зірки навряд чи припускав, що розмір його чоловічого достоїнства будуть обговорювати інтернет-користувачі.

Принади Енн Хетеуей глядачі могли бачити і раніше. У деяких картинах вона знімалась оголеною. Так, багатьом глядачам картина «Любов та інші ліки» запам’яталася саме великою кількістю дуже відвертих сцен за участю Енн Хетеуей.

Нагадаємо, що останніми здобутками Енн Хетеуей Енн стали кінострічки «Аліса в країні чудес»  та «Рейчел одружується», за які акторка номінувалась на Оскар і Золотий глобус в категорії «Найкраща головна жіноча роль».

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий