Календарі на замовлення

Календарі на замовлення

Календарі на замовлення є відмінним рекламним носієм, який точно будуть використовувати протягом усього року, а відповідно і ваша реклама буде перед очима у потенційних замовників на постійній основі.




На думку маркетологів, друк календарів — це відмінна можливість замовити рекламну поліграфію для ефективного просування власної компанії.


Виходячи з нашої практики можемо сміливо сказати, що замовити друк календарів з логотипом або в фірмовому стилі неодмінно варто. Такий рекламний інструмент здатний значно збільшити увагу до вашої продукції або послуги і збільшити продажі і звернення.

Такий вид поліграфії як календарі на замовлення зовсім не вимагає великих фінансових витрат, тому кожна компанія може дозволити собі таку рекламну продукцію.



Друк календарів в Києві

Компанія «Пакет 24» пропонує вам друк календарів на замовлення за прийнятними цінами. Ми займаємося виготовленням поліграфії вже не перший рік, тому знаємо як виготовити дійсно якісну продукцію, яка буде якісною і привабливою. За бажанням замовника ми здійснимо друк календарів в будь-якому обсязі і в максимально оперативні терміни.

Для тих, хто тільки планує розробку дизайну своєї майбутньої корпоративної поліграфії ми пропонуємо послуги нашого дизайнера. Який з урахуванням всіх ваших побажань зможе розробити макет вашої майбутньої поліграфії з нуля.

Перед тим як замовити друк календарів в Києві ми пропонуємо ознайомитися з різновидами даної поліграфічної продукції і точно зрозуміти які саме календарі на замовлення потрібні саме вам:

  • Календар -будиночок — це настільний календар з крейдованого матового паперу або картону, трикутної форми;
  • Календар-плакат може бути виготовлений в форматах А1, А2, А3 практично завжди настінний;
  • Квартальний календар виготовляється з картону і дуже зручний для тих, кому важливо планування;
  • Настінний календар — класичний варіант календаря, може бути виконаний в різних конфігураціях, все залежить від побажань замовника;
  • Кишеньковий календар — на сьогоднішній день не дуже популярний, але іноді дуже вигідно можна обіграти як календар-візитка;
  • Перекидний календар — кожна сторінка відноситься до певного місяця.

Кріплення, які використовуються для з’єднання сторінок-металеві пружини різних розмірів і конфігурацій. Для того щоб готова поліграфічна продукція виглядала дійсно ефективно і презентабельно можна використовувати пост друковані обробки: ламінація матова або глянцева. Завдяки цьому виріб якомога довше збереже свій привабливий первісний вигляд і не втратить своєї яскравості.

В процесі друку ми використовуємо сучасні технології, нове обладнання і якісні матеріали. Професіонали своєї справи знають, як зробити красиву поліграфію саме для вас. Замовити послуги компанії Пакет 24 ви зможете, зв’язавшись з нами за телефоном: +38 063 747 84 24.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий