Каратистка Терлюга принесла Україні третє «срібло» на Олімпіаді-2020

Каратистка Терлюга принесла Україні третє «срібло» на Олімпіаді-2020

Українська каратистка Анжеліка Терлюга стала віце-чемпіонкою Олімпіади-2020. У фіналі змагань у ваговій категорії до 55 кілограм 29-річна одеситка програла Івет Горановій з Болгарії – 1:5.




Свій шлях до нагороди наша співвітчизниця роз почала з того, що фінішувала першою на груповому етапі. В активі Терлюгі були дві перемоги і дві нічиї.


Анжеліка Терлюга

Спочатку українка здобула вкрай непросту перемогу над єгиптянкою Радвіл Сайєд. Вона зуміла набрати бал уже на старті сутички і втримала перевагу до закінчення трихвилинки, незважаючи на тиск суперниці.

У наступному поєдинку Терлюга зійшлася з представницею Казахстану Молдір Жандарбай. Тут Анжеліка зуміла на останніх зрівняти рахунок (4:4).



Анжеліка Терлюга на Олімпіаді.
Бій Анжеліки Терлюгі.
 

У третій сутичці, в якій взяла участь українська каратистка, не було набрано жодного балу. І вона, і австрійка Беттіна Планк вирішили не ризикувати.

У вирішальній баталії проти японки Міхо Міяхари Терлюга діяла більш активно. У другій половині бою українка завдала точний удар ногою в голову і оформила перемогу з рахунком 4:0.

Результати групового етапу.
 
Календар Олімпіади-2020.
Розклад Олімпіади-2020.

У півфіналі Терлюга перемогла Цзиюнь Вень з Китайського Тайбея. Наша співвітчизниця виграла одноголосним рішенням суддів з рахунком 4:4.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий