Командир «Торнадо» розповів, чому боєць відрізав вухо і показав жахливе фото (18+)

Командир «Торнадо» розповів, чому боєць відрізав вухо і показав жахливе фото (18+)

Командир розформованої роти «Торнадо» Руслан Онищенко розповів деталі інциденту, коли один з бійців Максим Глєбов з позивним «Ахіллес» відрізав собі вухо.




Про це Онищенко розповів у коментарі виданню «Гордон».


За його словами, на такий крок «Ахіллес» пішов, бо у нього здали нерви після чергового засідання суду. Він додав, що на засіданні суд знехтував показаннями Глібова.

«Вчора Ахіллес давав свідчення в суді, стався конфлікт. Максим докладно, від «а»до «я», розповідає, як воював на Донбасі, а суд в носі колупається або спить. Максим два рази повторив: «Якщо вам не цікаво, можу помовчати. Навіщо мені нерви і глотку рвати?». Знаєте, чому доводиться глотку рвати і кричати? Тому що ми сидимо в суді в заскленій коробці, куди мікрофони не проведені. Ахіллес говорив, що його сім’я залишилася в Донецькій області, що коли МВС злило всі дані «торнадівців» бойовикам, його рідні постраждали і зараз під загрозою. Ахіллес розповідає, а прокурори фиркають: «Ой, кінчай дурницю пороти, це до справи не відноситься». Загалом, зачепили пацана за хворе, нерви здали, адже його родина до сих пір на окупованій території», – пояснив Онищенко.



Він також додав, що майже дві години адміністрація СІЗО не викликала швидку допомогу «Ахіллесу».

«Ахіллес» на емоціях після суду і зірвався: кричить, в істериці б’ється. Ми його схопили, навколо кров, вухо тільки на шкірці висить. «Менти» перелякалися, втекли з боксів. Ми кричали, стукали, вибивали двері, вимагали «швидку». Майже дві години вимагали, ніхто не з’явився. У боксах холодно, Ахіллес кров’ю спливає, втратив свідомість. Через одну годину 40 хвилин в СІЗО з’їхалися поліція, начальники, спецназ, і тільки тоді «Ахіллеса» на ношах віднесли, а після «швидка» до лікарні забрала», – розповів Онищенко.

Увага! Фото лише для повнолітніх!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий