Конкурс кращих сідниць минув у Бразилії: хто стала переможницею

Конкурс кращих сідниць минув у Бразилії: хто стала переможницею

Всім відомо, що найпривабливішою для чоловіків частиною тіла жінки є її п’ята точка. Саме тому конкуренцію звичайним конкурсам краси ось вже 6 років поспіль становить бразильський конкурс на кращі сідниці «Міс бум-бум», який цього року проводився з величезним масштабом!


Спочатку конкурсантки розбурхали громадськість своєю фотосесією, стилізованою під «Таємну вечерю» Леонардо Да Вінчі.



1

Фінал конкурсу також здивував: вперше переможницею стала темношкіра дівчина!

У конкурсі «Міс бум-бум — 2016» брало участь кілька сотень дівчат, після жорсткого відбору журі залишилося всього 10 красунь. На фінальному етапі переможницю обирали шляхом онлайн-голосування, в якому брали участь 17 мільйонів осіб.

 

Титул «Кращі сідниці Бразилії» і 23 тисячі доларів в цьому році отримала 24-річна Еріка Канела. Тільки подивися на цю красуню!

Дівчина запевнила:

Я обіцяю бути кращим прикладом бразильської краси, буду намагатися з усіх сил.

Сказати, що у Еріки прекрасні форми, — нічого не сказати. Обсяг її стегон становить цілих 107 см, а виглядають вони просто приголомшливо!

 

Варто зазначити, що для участі в конкурсі не допускаються дівчата, які вдавалися до допомоги пластичних хірургів в досягненні бажаних обсягів. Тому будь впевнений — абсолютно у всіх дівчат принади натуральні!

Якщо не дивитися на цей конкурс з точки зору моралі і врахувати той факт, що в Бразилії п’ята точка вважається національною гордістю, то дівчата постаралися на славу! Кожна з них витрачає багато часу і сил на те, щоб підтримувати своє «надбання» в «товарному» вигляді.

 

А як ти вважаєш, чи мають такі конкурси право на життя?

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий