«Коридор ганьби» для львівської викладачки. Студенти борються з сепаратизмом

Новину повідомляють українські ЗМІ. Студенти Львівського національного університету дізналися про проросійських поглядах своєї викладачки, яка підтримувала «ЛДНР». Вони влаштували для неї «коридор ганьби», проте жінка побоялася їм пройтися і не з’явилася на їх скандування. Конфлікт завершився звільненням викладачки-сепаратистки.


Схожий інцидент стався днями і в Одеській області. Тут в мережу потрапили фотографії конспекту учня однієї зі шкіл. Судячи з його записами, вчитель на уроці пропагував антиамериканську і проросійську політику.



«США фінансують світовий тероризм — дають гроші на тероризм. Висновок: США — головний ворог людства. США розв’язали війну в Придністров’ї», — цитуються записи конспекту.
У Міносвіти закликають боротися з вчителями і викладачами, поміченими в сепаратистських поглядах, які вони пропагують в навчальних закладах. Один з ефективних методів — доносити на таких працівників освіти в СБУ, підкріплюючи свої звинувачення аудіозаписом з уроку. Тоді СБУ має право запідозрити вчителя в антидержавній політиці. Однак правозахисники попереджають: подібна боротьба може вилитися в «полювання на відьом».

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий