Королева України 2018: названо ім’я переможниці конкурсу (Фото)

Королева України 2018: названо ім’я переможниці конкурсу (Фото)

У Києві відбувся фінал ХХІ Національного конкурсу краси і таланту «Королева України». Учасниця від Донецької області Юлія Павленко обійшла інших претенденток на корону з різницею майже у 4 тисячі голосів.




В загальнолму підсумку за Юлію проголосувало понад 13,7 тисяч людей на двох великих інформаційних ресурсах країни. На другому місці опинилася представниця Сум Валерія Рябченко, на третьому – Інна Чимчинська (Буковина) та Антоніна Головач (Київ).


 



«Це перший конкурс краси в моєму житті, в якому я спробувала себе в ролі учасниці і хочу вам сказати – це зовсім інші почуття та емоції, ніж ті, які ти відчуваєш, перебуваючи на суддівському кріслі. Враховуючи, що я займаю керівну посаду, то було дуже багато суперечок і розмов з приводу мого виходу в купальнику. І тут як би треба було вписуватися або в батальйон красивих або розумних. Мовляв якщо ти працюєш на подібній позиції, то у тебе апріорі не може бути гарної фігури… а якщо й може, то демонструвати її навіть у такому форматі чомусь не можна!» — зазначає переможниця конкурсу.

Юлія Павленко наголосила, що, виходячи на подіум в купальнику, дівчата в першу чергу демонструють свій рівень фізичної підготовки, вміння правильно харчуватися, стежити за собою і виробляти у себе корисні звички.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий