Крим не повернеться Україні — президент Чехії

Крим не повернеться Україні — президент Чехії

Окупований Крим не повернеться більше у територіальний склад України, хоча Російська Федерація і вчинила незаконну анексію. Про це сьогодні, 9-го вересня, сказав президент Чехії Мілош Земан, відповідаючи на запитання одного з читачів преси, повідомляє ЄП,передає replyua.net.




Чеський лідер не відмовляється від того, що Росія анексувала Крим протиправними діями. Він визнає, що територіальна цілісність та суверенітет України були порушені. «Проте якщо дивитись на речі з іншого боку, то Хрущов дійсно у свій час зробив тотальну помилку, коли передав Крим у склад України. А сьогодні політики з усього світу розуміють, що Крим більше не повернеться до складу України», — заявив президент Чехії, не навівши при цьому жодних аргументів.


Він встиг зарекомендувати себе як прихильника кремлівської ідеології. Земан декілька разів виступав із закликами зняти санкції проти Російської Федерації. Він, не зважаючи на позицію свого уряду, продовжує виявляти прихильність до Путіна. В той самий час ситуація дещо різниться зі словами чеського президента. Цьому є підтвердженням недавні події в ЄС та США, які продовжили «старі» та запровадили нові санкції про Російської агресії.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий