Кухня в сучасному стилі

Кухня в сучасному стилі

Комфорт, краса та функціональність – це найважливіші характеристики стильної і сучасної кухні. Сьогодні кухня в сучасному стилі є синонімом багатофункціональності. Жодного ретро стилю та вінтажа: сучасний напрямок оформлення приміщення лаконічний, стриманий і без зайвих деталей. Він дуже схожий на мінімалізм, тому має достатньо вільного простору.




Комфортна комплектація

Чимале значення при оформленні дизайну кухні мають кольори, шпалери та аксесуари. Проте вирішальне рішення мають меблі та побутове обладнання. Саме якісна та комфортна у використанні техніка гарантує створення сучасного стилю.


Дана компания Bosch – офіційний представник Bosch в Україні, що дає гарантію німецької якості і надійності обладнання та аксесуарів, представлених на сайті. Завдяки сайту можна знайти офіційних дилерів і замовити продукцію з гарантією на ремонт чи обмін за європейськими стандартами.  Вбудована техніка – найкращий вибір не тільки через унікальні технічні характеристики і зручність використання. Витончений дизайн, продуманий до дрібниць, майстерність роблять техніку дійсно досконалою. Всі зони для приготування їжі відрізняються наявністю великої кількості містких шаф, ніш і скриньок. Вбудована кавоварка, вбудовані шафи для підігрівання посуду, пароварка, мікрохвильова піч – всі ці речі необхідні для створення досконалого сучасного стилю.

вбудована техніка серії 8



Особливості створення сучасного стилю

Кухня – це місце, де краще віддати перевагу сучасним приладам та обладнанню. Створюючи ремонт на кухні, варто не тільки йти в ногу з часом, але і трохи випереджати його, якщо ви не хочете незабаром знову замовляти ремонтні роботи.

  • Щоб не захаращувати невелику кухонну територію, використовуйте навісні кухонні ніші. Краще обрати моделі із скляними дверцятами. Завдяки склу кухня стане більш світлою і прозорою.
  • На сучасній кухні не обійтися без скла. Цей матеріал додає не тільки легкості, але й світла приміщенню. Вікно є досить важливим елементом саме на кухні. Якщо розташувати стільницю робочої зону біля вікна, то працювати там буде набагато приємніше та комфортніше.
  • Велика робоча зона, наявність «острова», багато якісної вбудованої побутової техніки Bosch, використання різноманітної за текстурою фурнітури – це основні напрямки сучасного оформлення інтер’єру кухні.
  • Вбудована духова шафа заввишки 45 см від Bosch – це найкраще рішення для родин з невеликим кухонним простором та глобальними ідеями. Таке приладдя гарно підійде для встановлення у високу шафу. Функціональна вбудована духовка пропонує повний спектр функцій та режимів приготування їжі.

На сайте компанії Bosch ви знайдете все необхідне для створення дійсно гарного, комфортного та сучасного стилю! Бажаємо вам натхнення.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий