“Квартал 95” показали фільм про Донбас: душа рветься на частини

“Квартал 95” показали фільм про Донбас: душа рветься на частини

Євген Кошовий, Володимир Зеленський та студія Квартал 95 представили новий фільм про поїздки слуги народу на Донбас.




Команда Студії “Квартал 95” випустила документальний фільм про поїздку колег Зеленського в зону АТО під назвою “Душа не пропала”.


З перших кадрів Євген Кошовий вітається із бійцями, котрим вони неодноразово допомагали фінансово, а також влаштовували благодійні концерти.

Квартал 95 на Донбасі

Вразило побачене на Донбасі головного байкера “Кварталу 95” Олександра Пікалова – розбиті будинки, скрізь ніби пустеля. Від такого будь-кому стане важко на серці, а коли усвідомиш, що у полоні війни живуть ні в чому не винні люди, взагалі сліз не стримати.



Квартал 95 на Донбасі

Від звичних костюмів коміків не лишилося й сліду. Вони приїхали сюди непримітними, у повсякденному одягу і намагаючись посміхатися бійцям, хоча знають, як це важко – не видати свого страху і реальних переживань.

“Було класно, було добре…Було відчуття того, що є ким пишатися”, – зазначив Зеленський

Квартал 95 на Донбасі

Солдати також трималися з оптимізмом. Інакше у такій обстановці просто не вижити. Потрібно завжди зберігати силу духу і бути готовим у будь-який момент захищатися. Всі вони різного віку, хтось призвався замолоду, були й постарші, але ніхто не думав повертатися додому, доки не настане мир.

Дивіться: Квартал 95 в АТО

Дивіться: “Душа не пропала”, повна версія (Квартал 95, прем’єра – 21.02 о 18:00)

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий