Лігатурний ліфтинг обличчя

Лігатурний ліфтинг обличчя

Лігатурний ліфтинг обличчя – це інноваційний метод, що забезпечує ефект повноцінної підтяжки обличчя, але набагато безпечніший. Якщо двома словами, то дана підтяжка проводиться без операції за допомогою ниток. Наразі даний спосіб набирає популярності, адже він актуальний для тих, хто вже в певному віці, але шкіра ще в тому стані, що не потребує проведення пластичної операції, або ж людина просто її боїться.




Особливістю лігатурного лістингу є те, що він зовсім не змінює риси лиця, адже це можливо після пластичної операції. Даний спосіб застосовується виключно для того, щоб прибрати різноманітні деформації обличчя, що утворилися через вік. Нитковий ліфтинг «прибере» від п’яти до десяти років за рахунок того, що надасть обличчю чіткі риси, а шкірі щільність і пружність. Метод дуже ефективний, але треба дуже ретельно обирати не тільки спеціаліста, який виконає дану процедуру, але і заклад де вона відбудеться.


Ще однією суттєвою перевагою лігатурного ліфтингу є економічна сторона питання, адже це значно дешевше, ніж класична хірургія. Але і це ще не все! Сам період реабілітації значно швидше і легше проходить.

Нитковий ліфтинг рекомендується для всіх хто має видимі ознаки деформації обличчя і не має протипоказань:
— кутики під очима, складки на різних місцях обличчя;
— наявність брилів та опущення лоба, брів;
— контури обличчя деформувалися, підборіддя стало нечітким, наявність подвійного підборіддя і ще багато ознак того, що вже роки дають своє.



Вікова деформація лиця в кожному конкретному випадку різна, тому обсяг робіт лікаря визначається після обстеження окремо для кожного пацієнта. Також можливий варіант підтяжки обличчя виключно в окремих зонах, варіант обирається в залежності від конкретної ситуації, а також стану пацієнта. За допомогою лігатурних ниток є можливість швидко та ефективно коригувати необхідні ділянки лиця, а також закріплювати їх в потрібному положенні. При цьому робляться крихітні розрізи, що майже непомітні, та дуже швидко загоюються.

Все це виконується за одне відвідування клініки. Перед плануванням процедури обов’язково необхідно отримати консультацію професійного пластичного хірурга. Спеціаліст має всебічно дослідити стан шкіри, м’язів, степінь їх опущення, і тільки після повного обстеження узгодити із пацієнтом план роботи по омолодженню його лиця. Це критично необхідно, адже процеси старіння це досить індивідуальний процес, який відбувається по-різному у кожної людини, а саме це є головним фактором прийняття рішення, якою має бути допомога лікаря, а також це необхідно для передбачення результату.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий