Лілія Ребрик стала мамою вдруге та розсекретила ім’я малюка

Лілія Ребрик стала мамою вдруге та розсекретила ім’я малюка

З самого ранку публікуємо прекрасні новини: актриса і телеведуча Лілія Ребрик стала мамою вдруге! Подробиці далі в матеріалі, пише портал “Хочу”.




Поки наші читачі обговорювали, як Джамалі вдається поєднувати материнство і роботу, з’явилися інші прекрасні новини в цьому контексті.


Як стало відомо, ведуча програми “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна” Лілія Ребрик наpодила дочку, яку назвали Поліною. Дівчинка з’явилася на світ 30 квітня в 2:24 ранку в одному з приватних пoлoгових будинків Києва. Вага дівчинки – 4100 кг, зріст – 55 см. До речі, ім’я для маленької запропонувала їх з хореографом Андрієм Диким старша дочка Діана.

Діанка дуже хотіла сестричку. Саме вона запропонувала ім’я для маленької – Поліна. Нам воно теж дуже сподобалося, так що вирішили: буде Дика Поліна Андріївна.



Мама і маля почувають себе відмінно. І сьогодні шанувальники вітають Лілію Ребрик з поповненням!

Нагадаємо, ведуча “Ранку з Україною” Лілія Ребрик і хореограф Андрій Дикий одружилися в 2011 році, а через рік вони вперше стали батьками. Радісною новиною, що подружжя чекає другого малюка, Лілія та Андрій поділилися в листопаді 2017 року.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий