Ляшко записав відеозвернення до Володимира Зеленського, через призначення нового глави Донецької ОДА

Ляшко записав відеозвернення до Володимира Зеленського, через призначення нового глави Донецької ОДА

Лідер РПЛ Ляшко жорстко відреагував на призначення главою Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, рідний брат якого проживає на окупованій території і підтримує донецьких терористів.




Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу політсили.


“Володимире, мій двоюрідний брат Сергій, з яким я виріс, якому я все життя допомогав, сьогодні живе у Луганську. Він до окупації служив у МНС, а після окупації зрадив присягу, перейшов на бік ворога і зараз служить терористичній організації. Це мій брат, я з ним разом виріс, але у нього є головний дефект – він зрадник. Люди на окупованих територіях, які не можуть виїхати через старість – так, це наші українці і треба зробити все, щоб їх звільнити. Але у бойовиків, які взяли до рук зброю, зрадили присягу і Україну, в них не дефект, а тавро на лобі – “зрадник”. У них українські паспорти, але за духом вони – запроданці”, – наголосив Ляшко.



Політик запевнив, що не дозволить президенту і його команді легалізувати бойовиків, яких він називає людьми без дефектів, і протягнути особливий статус для Донбасу.

“Якщо ви, Володимире, не бачите різниці між бойовиками та іншими українцями і вважаєте, що це “ділити”, то я скажу, що і у вас є дефект. Тому що для президента України будь-який бойовик, який взяв зброю, – це зрадник, який має бути притягнутий до відповідальності.

Відповідь Зеленського – сигнал для нас всіх, що вони будуть робити у новому парламенті: легалізовувати бойовиків, давати можливість цим людям ставати місцевою владою і протягувати особливий статус для Донбасу. Я зроблю все, щоб ці люди з клеймом зрадника ніколи не керували Україною”, – підсумував Ляшко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий