Любителька «русского мира» Корольова живе по green card в США — депутат

Любителька «русского мира» Корольова живе по green card в США — депутат

Російська співачка Наталія Корольова, яка підтримує військову агресію Росії проти України і позиціонує себе як великого патріота РФ, проживає в США і має USA green card.




Про це у себе в блозі повідомив народний депутат України Андрій Лозовий, який днями летів з нею одні рейсом, новину передає «Преса України«.


Депутат заявив, що спочатку не вірив, що це може бути Корольова, однак пізніше пригадав, що Служба безпеки України дозволила їй один раз відвідати країну в зв’язку зі смертю бабусі.

Депутат розповів, що коли він з колегами їхав через Франкфурт на сесію ПАРЄ в Страсбурзі, то в пересадковій маршрутці разом з ними також посадили російську співачку. Депутат заявив, то він голосно попросив водія потім покликати священика, оскільки в ній їдуть «московські біси». Лозовий стверджує, що всю поїздку Королева сиділа дуже тихо й винувато ховала очі.



«А тепер про головне. Летіла Наташа Корольова не в Москву через Мінськ, а додому в Майамі через Франкфурт, вона там постійно мешкає у вільний від гастролей час. Летіла не по російському паспорту, а по USA green card. Ось і ціна «принциповості» путінських трубадурів. І трубадурочок», – написав він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий