Майкл Щур потролив «Голос» Вакарчука: «Рейтинг менший, ніж кл*тор у колібрі»

Майкл Щур потролив «Голос» Вакарчука: «Рейтинг менший, ніж кл*тор у колібрі»

Відомий майстер тролінгу журналіст Майкл Щур прокоментував заяву лідера «Океана Ельзи» Святослава Вакарчука щодо участі у виборах до парламенту із новоствореною партією голос.




Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук

Відповідне відео з’явилося на Уoutube.


«Святослав Вакарчук створив першу в Україні аудіопартію. Нарешті! Тепер нехай підуть у фейд усі, хто називав його нерішучим», — каже Щур.

«Сьогодні Верховна Рада перетворилася на токсичне болото, яке замоктує наше майбутнє», — заявив лідер «Голосу» під час офіційної презентації нової політичної сили.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук

«Але це зовсім не означає, що бажання працювати у «токсичному болоті» засмоктало і самого Вакарчука — він йде туди, щоб зробити з нього «нетоксичне болото».

«Однак зараз рейтинг у партії Вакарчука менший, ніж клітор у колібрі. Але я впевнений, що скоро настануть зміни і тоді усе зміниться», — іронізує Щур на заяву Вакарчука про те, що «якщо президент пропонуватиме зміни, ми будемо пропонувати іще більші зміни».

Щур відзначає, що у поведінці Святослава «відбулися воїстину тектонічні зрушення» — жодних непевних заяв та абстрактних формулювань — тепер Вакарчук «чіткий, як паца та гітарні рифи Rammstein», — резюмує журналіст.

Відео можна переглянути за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=sRTdEGXOUBU



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий