Макрон звернувся до Росії із жорсткою заявою щодо Донбасу

Макрон звернувся до Росії із жорсткою заявою щодо Донбасу

Переможець першого туру президентських виборів у Франції Еммануель Макрон заявив, що не має наміру «підкорятися путінському диктату». Як інформує replyua.net, політик стверджує, що якщо найближчої неділі французи оберуть його своїм президентом, він ініціюватиме жорсткі переговори з Кремлем щодо військової агресії Москви на Донбасі та у Сирії. Відповідна заява Еммануеля Макрона була оприлюднена під час телевізійних дебатів зі своєю суперницею, представницею «Національного фронту» Марін Ле Пен.




«У мене немає наміру виконувати диктаторські накази Путіна, і саме у цьому полягає моя відмінність від пані Ле Пен», — наголосив Макрон. На його переконання, потрібно прикладати усіх зусиль для того, аби припинити кровопролиття на Донбасі та змусити Кремль виконати усі зобов’язання, які він взяв на себе у рамках Мінських домовленостей.


У той же час, Марін Ле Пен дотримується кардинально протилежної позиції. Зокрема, вона заявила, що з Росією не потрібно вступати у холодну війну, оскільки «ця велика країна ніколи не ставилася вороже до Франції». Однак Макрон висунув її звинувачення в уникненні відповіді на питання, як вона має намір формувати відносини з Кремлем та Білим домом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий