Мухарський з еміграції заявив, що їсть гречку і думає про суїцид

Мухарський з еміграції заявив, що їсть гречку і думає про суїцид

Шоумен Антін Мухарський, який нещодавно утік до Європи, вперше розказав про своє життя у так званій еміграції.




Крім того, що артист заявив про суїцидальні думки, він ще назвав суму, яку витрачає щодня на їжу.


Все це Мухарський виклав у своєму Facebook.

«Нарешті дожився до суїцидальних думок))) А що, весело, панове! Чи з моста у воду, чи нажертися чогось і заснути навіки, чи в теплу ванну (дарма що її нема) і лезом по вєнах чік.., чи у зашморг?», — драматично розпочав Антін.



 Так Мухарський виглядає після місяця еміграції

«Родина зруйнована, дітей бачити не дають, штучні борги створюють, майно відбирають, в ЗМІ травля… Чотири роки в Оболонському суді розглядається мій ПЕРВІСНИЙ позов про встановлення розміру аліментів і порядок побачення з дітьми. За цей час з мене на всю країну зробили опудало «злісного аліментника», яким лякають дітей і їхніх батьків. «Зазирніть у так звані «списки ганьби», панове! МЕНЕ ТАМ НЕМА! Я справно плачу своїм дітям аліменти» — вкотре наголосив Мухарський.

 У Європі в Антіна почали з’являтися думки про самогубство, чи то він так пожартував?

Далі він почав звинувачувати міністра юстиції Петренка та його «банду» у брехні та цькуванні «борця за Україну», тобто його.

«Так, я ненавиджу міщуків і гламурних сук, я ненавиджу перевертнів політиків і їхній обслуговуючий персонал, я ненавиджу совок і брехливу проросійську пресу.., у мене взагалі ду-у-у-уже багато ворогів, яких я нажив, обравши український шлях. Вони тільки й мріють, аби я здохнув під парканом. НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ, вилупки!» — заявив Антін.

Також Мухарський пообіцяв до вересня видати свій роман та розказав, чим харчується у Європі.

«Гречка, свіжі овочі, фрукти, чиста вода і спорт. Максимум 6 євро на день (з урахуванням комунальних послуг) — мій бюджет на день (згодом поділюсь досвідом здорового та економного життя в Європі). Квартиру до травня безкоштовно надали друзі. З наступного тижня почну друкувати окремі глави нового роману. Так що вороги — тримайтеся! Далі буде….» — пригрозив він і нагадав, що на 2-ге квітня призначено черговий розгляд його справи.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий