На проспекті Космонавтів уже можна підзарядити смартфон чи планшет

У Вінниці добігають кінця ремонтні роботи на проспекті Космонавтів. Нещодавно його обладнали USB-розетками. Місцеві мешканці задоволені, кажуть, що будуть користуватися.




Новенькі ліхтарі з USB-розетками для підзарядки смартфонів чи планшетів з’явились на проспекті Космонавтів у Вінниці. Працюють гарно, при під’єднанні пристрою індикатор підсвічується червоним світлом.


— Дуже файно, мені подобається, — каже мешканець у поважному віці Вались Глива. – Якщо не ми, то діти будуть користуватися.

Камери відеоспостереження будуть наглядати за збереженням нового обладнання.



— Тут ще потрібно доставити лавочки та урни для сміття, встановити відеокамери та Wi-Fi, — сказав міський голова Сергій Моргунов. — На наступний рік ми передбачаємо в бюджеті міста кошти на реконструкцію другої черги проспекту Космонавтів від Порика до Келецької.

Як відомо, у середині вересня розпочалась перша черга реконструкції проспекту Космонавтів. Початок робіт став можливим після траншу, який отримало місто з Фонду регіонального розвитку. Бюджет реконструкції складає понад 9 мільйонів гривень. Зараз завершується оновлення проспекту довжиною у 468 метрів – від площі з літаком до вулиці Порика.

20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий