На “Слава Україні” звертати уваги не треба: нардеп зізнався, що вболівав за Росію

На “Слава Україні” звертати уваги не треба: нардеп зізнався, що вболівав за Росію

Народний депутат України від Опозиційного блоку Євген Балицький зізнався, що підтримував збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу




«Я підтримував Росію, поки вона не вилетіла», – заявив нардеп в ефірі телеканалу 112.


Він також відзначив, що ФІФА треба було не звертати увагу на вчинок хорватських футболістів, які підтримали Україну закликами «Слава Україні!».

Нагадаємо, народні депутати продовжують зі скандалом потрапляти в об’єктиви фотокамер. На цей раз відзначився скандально відомий проросійський депутат з Опозиційного блоку Євген Балицький. Він під час засідань парламенту розважав себе іграми на своєму iPhone X.



 

Цей “високоінтелектуальний і трудомісткий” процес вдалося зняти на камеру журналістам.

На відео можна побачити, що Євген Балицький розважається на своєму смартфоні, граючи в одну з мобільних стратегій, де користувачеві пропонується побудувати власне місто і стежити за його розвитком.

Напомним также, что гражданская жена президента Федерации футбола Украины, нардепа Андрея Павелко снова угодила в скандал.

Екатерина Чаус поздравила сборную РФ с победой над сборной Испании на Чемпионате мира по футболу, который проходит в России. Об этом она сообщила на своей странице в Facebook.

«Россия чемпион! Это ж какая крутотенюшка сделать действующих чемпионов! Мы в Дюссельдорфе, в СПА, кричали так, что на нас жаловались другие посетители! И бе-бе-бе сборной Испании, чтоб не задирали носы! Россия вас сделала! Так-то! Украина с вами, даже в Германии!», — написала Чаус, добавив к посту фотографию с отдыха.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий