«На вигляд довбойоби, а по факту — законотворці. Нічого смішного», — блогер про нардепів

«На вигляд довбойоби, а по факту — законотворці. Нічого смішного», — блогер про нардепів

Українські нардепи продовжують розчаровувати простих громадян – і навіть не своїми законами, а недостойною поведінкою.

У мережі набуває популярності знімок українських народних обранців, що відзначилися неадекватною поведінкою, повідомляють Патріоти України з посиланням на групу ПУЄ.




«На вигляд довбойоби, а по факту — законотворці. До речі, нічого смішного. Саме оці рила, визначають долю всієї країни», — говориться в коментарі до фото.


«Біба і Боба — два долбо…ба… «, «І таких неадекватів там половина», «Обкурені — це точно», «Потому что у нас депутаты связанные одной нитью. Они не могут выгнать или посадить, потому что у самих рыла в пуху и если они посадят, то те кого они посадят расскажут за них. А себя то потом как садить? «, «Вeрховна Рада — цe «воры в законе», при цьому вони приймають закони, які дають ім право чeсно красти. А на фото — цe лишe «кнопкодави», які голосують за потрібні закони, і знають чому», «Два дебила с долблёнными пыками не в тюрьме, а правят или делают вид, страной в которой я живу, мне очень стыдно , а вам, зажравшиеся депутаты, не стыдно? «, «Кандидатам в депутати потрібно проходити психіатричну і наркологічну експертизу. Але посвідчення водія вони якось отримали…… Так «мислять » глибоко», — пишуть учасники групи в коментарях до фото.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий