На Вінниччині пенсіонер зарубав подругу та її коханця (Відео)

На Вінниччині пенсіонер жорстоко зарубав сокирою колишню коханку та її друга. Страшну картину першим побачив сусід. Через свій вчинок «герою історії» загрожує довічне увя’знення.




За словами начальника Могилів-Подільського відділу поліції Юрія Дубецького, близько 10-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про виявлення мертвими двох людей в будинку в с. Юрківка.


Слідчо-оперативна група поліції виявила на тілі загиблих, 62-річної жінки та 58-річного чоловіка ознаки насильницької смерті. За висновками експертів, люди загинули від ударів, нанесених по голові обухом сокири. Знаряддя вбивства зі слідами крові поліцейські знайшли в будинку. Правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисника. Під підозру потрапив односелець загиблих. Його затримали через годину після виявлення вбитих. Чоловік ще перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Спочатку усі троє разом розпивали спиртні напої. Між ними виник конфлікт і власник помешкання вдарив гостя, після чого той пішов геть. Ображений чоловік невдовзі повернувся до будинку вже з метою помститися своїй колишній співмешканці та чоловіку, з яким вона в останній час проживала.



Чоловік визнав свою вину та співпрацює зі слідством.

Источник: vinbazar

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий