На Закарпатті потяг зіткнувся з вантажівкою: евакуйовано понад 220 людей, є постраждалі

На Закарпатті потяг зіткнувся з вантажівкою: евакуйовано понад 220 людей, є постраждалі

У Закарпатській області на залізничному переїзді потяг зіткнувся з вантажівкою. Водія вантажівки та двох пасажирів потяга госпіталізовано до лікарні




Про це повідомляє пресслужба УЗ та речник Управління ДСНС в Закарпатській області Федір Філіп.


В Укрзалізниці зазначають, що водій вантажівки виїхав на шляху, попри працюючу переїзну сигналізацію. У результаті дії водія сталася аварія з пасажирським поїздом № 14 Київ — Солотвино на переїзді в Закарпатській області.

«Локомотив поїзда зійшов з рейок першою колісною парою. За попередньою інформацією кілька пасажирів звернулися до медиків, які працюють на місці події», — йдеться в повідомленні.



На місці інциденту працюють медики, поліція і комісія УЗ.

«Пасажирів рейсу буде доставлено на станцію Солотвино дизель-поїздом. Пасажирів зворотного рейсу поїзда Солотвино — Київ дизель-поїздом буде доставлений на станцію Королево, звідки поїзд відправиться до столиці України», — йдеться в повідомленні.

У ДСНС наголошують, що наразі відомо про трьох постраждалих — це водій вантажівки та двоє пасажирів. Вони госпіталізовані до лікарні. Також, за його словами, із потяга евакуювали 226 пасажирів — наразі місцева влада організовує довіз людей від дороги до автостанції міста Хуст.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий