Нардеп, що балотувався на Вінниччині, є агентом ФСБ і вийшов на волю за $10 мільйонів. Його тесть – мільярдер у США

Нардеп, що балотувався на Вінниччині, є агентом ФСБ і вийшов на волю за $10 мільйонів. Його тесть – мільярдер у США

Сенсаційні подробиці з таємної біографії колишнього нардепа Олександра Шепелєва днями оприлюднила Генпрокуратура.




Бо після відмови Росії 18 липня в екстрадиції підозрюваного в розкраданні держкоштів НБУ на суму 315 млн грн. відомство Юрія Луценка заявило, що Шепелєв з 2014 року працює як гласний співробітник ФСБ — Федеральної служби безпеки Росії (екс-КГБ)…


Нагадаємо, в Україні Шепелєв підозрюється в скоєнні кількох злочинів: таких, як організація умисного вбивства, замах на вбивство, привласнення і розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем.

А ще в 2012-му Олександр Шепелєв балотувався на Вінниччині по 13-му округу по Калинівці, Козятину, Хмільнику, Калинівському, Козятинському та Хмільницькому районах.



Його конкурентами тоді були Микола Катеринчук, Василь Черній, Петро Юрчишин, Андрій Кавунець, Микола Філонов, Тарас Борисюк та Юрій Яремчук.

І про цю виборчу кампанію від Шепелєва досі по округу ходять легенди! Бо штаб цього кандидата тоді базувався в ресторанному комплексі «Дубовий гай», який повністю орендували на місяць активної агітації. А ще сюди із Києва привезли спеціальних кухарів, які готували виключно «високу кухню»… Також кажуть, що одного разу Олександр Шепелєв вирішив прилетіти до Вінниці на своєму приватному літаку, але на вінницькій бетонці його літак порізав шини… Був скандал, бо літак кандидату в нардепи від «Регіонів» дав політати його тесть — мільярдер-єврей із США. А ще дорогу виборчу кампанію по-вінницьки в 2012-му Шепелєву вели кращі російські піар-технологи, які возили по селах агітаторів на 17 крутих іномарках… Але після ряду перемовин в Києві 13-й округ «віддали» Миколі Катеринчуку… А самовисуванець від партії влади із великими грошима сенсаційно тоді посів лише 7-е місце!

А нині екс-голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький повідомив, що звільнення з російського СІЗО колишньому нардепу Шепелєву коштувало 10 мільйонів доларів.

«Шепелєва звільнено в Росії із СІЗО. Через бездіяльність ГПУ та Мінюсту в його екстрадиції в Україну. А воно їм треба? Ще повернеться та розкаже, хто ж дійсно організував його втечу з Київського СІЗО два року тому», — написав Старенький на сторінці у Facebook, якого звільнили за втечу Шепелєва з СІЗО.

До речі, Олександр Шепелєв втік з Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної 5 липня 2014 року. Разом з ним зник один охоронець. Олександр Шепелєв був затриманий на території Московської області 19 березня 2015 року. СБУ ще в 2012 році заявляла, що зібрано достатню кількість доказів, які підтверджують вину Шепелєва в причетності до розкрадання держкоштів рефінансування НБУ банку «Родовід»… Так само з’явилася інформація, що Шепелєв у Росії дав свідчення проти Юлії Тимошенко.

Источник: 33 канал

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий