УВАГА ! ВІЙНА !!!

УВАГА ! ВІЙНА !!!

Пишу українською, щоб кацапня менш розуміла. В останні дні путінські терористи загнали до окупованих Криму та Донбасу безліч техніки та м’яса у людській подобі. Провели масові навчання в Криму та підготовились до повномаштабного наступу.




Приводом для окупації українських міст та вбивства мільйонів мирних українців, кремлівські хвойди обрали так звану «диверсію» в Криму, яку начебто скоїли українські військові.


Годину тому віце-спікер «держради» окупованого Росією Криму Ремзі Ільясов за вказівкою Путіна заявив, що на території півострова начебто з’явилися українські диверсанти, що можна розцінювати як негласне оголошення війни Україною. — Тобто МИ ВЖЕ Й ВІЙНУ РОСІЇ ОГОЛОСИЛИ !!!

За словами терориста Ільясова, відповідно до резолюції ООН про визначення агресії, спроба диверсії є актом агресії. Він також заявив, що за «спробою державного тероризму стоїть Міністерство оборони України», що можна розцінювати, «по суті, як оголошення війни». Путінська підстилка Ільясов також заявила, що Росія залишає за собою право вжити відповідних заходів відповідно до національної військової доктрини. — ТОБТО РОСІЯ НАПАДЕ НА УКРАЇНУ В НАЙБЛИЖЧІ ГОДИНИ !!!



Російські війська вже чекають наказу ПРО НАПАД як в окупованому Криму так і на Донбасі ! Російські винищувачі та бомбардувальники знаходяться зараз в стані підвищенної боєвої готовності ! ЦЕ НЕ ЖАРТИ

Источник: newsdaily

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий