Назріває дипломатичний скандал: США вперше не привітали РФ

Назріває дипломатичний скандал: США вперше не привітали РФ

В і так напружених стосунках між Російською Федерацією та Сполученими Штатами Америки назріває чергова гостра криза. Підтвердження цьому можна знайти у відвертому ігноруванні сторонами одне одного, — про це replyua.net стало відомо з матеріалів російського видання «Российская Газета».




Так, сьогодні, тринадцятого червня 2017 року, журналістам видання офіційно підтвердили, що Вашингтон не привітав Москву зі вчорашнім святом – «Днем Росії». За словами представника російського посольства в США Миколи Лахоніна, таке сталось вперше за всю історію двосторонніх стосунків, яка налічує ні багато ні мало — двадцять п’ять років. Дипломат закликав читачів зробити висновки самостійно.


Видання нагадує, що навіть у період «найбільш гострого протистояння» з адміністрацією демократів — у 2014 році – тодішній держсекретар Джон Керрі сказав пару слів привітань на адресу Москви, акцентуючи увагу, у першу чергу, на речах, які об’єднують держави – літературі, мові, музиці тощо. У соціальних мережах вже встигли дати свої коментарі. «Це тому, що Трамп проросійський», — іронізують блогери. Нагадаємо, сьогодні ж чинний державний секретар США Рекс Тиллерсон наголосив, що стосунки Вашингтона і Москви знаходяться на абсолютному дні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий