Названо головну версію аварії літака Ту-154 біля Сочі

Названо головну версію аварії літака Ту-154 біля Сочі

Пріоритетною версією катастрофи військового літака Ту-154 над Чорним морем 25 грудня 2016 року є перевантаження літака. Як передає replyua.net, про це російському виданню «Сноб» розповіло джерело, добре проінформоване про хід розслідування катастрофи. Зазначається, що ключовими факторами, що спричинили катастрофу, стали погодні умови та порушення центрування літака.




За словами джерела, різниця температур поверхні і повітря, а також різка зміна поверхні з суші на воду, аеропорт знаходиться поруч з Чорним морем, в метеоумовах, супутніх катастрофи, привели до створення турбулентності і вертикальних повітряних потоків, які зробили літак «важким» і погіршили його керованість. Співрозмовник підкреслив, що пасажири розмістилися в літаку ближче до носа, що в свою чергу «порушило центрування літака», тобто центр ваги перемістився на ніс.


Як відомо, аварія літака Ту-154 Міноборони РФ трапилася 25 грудня 2016 року, після його вильоту на розташовану в Сирії російську військову базу. На борту перебувало 92 людини, всі вони загинули. Користувачі мережі Інтернет повідомляли про відео спалаху в небі нібито в момент аварії.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий