«Не стріляй»: у Києві підлітки жорстоко познущалися з лежачої та хворої бабусі (фото, відео)

«Не стріляй»: у Києві підлітки жорстоко познущалися з лежачої та хворої бабусі (фото, відео)



У Києві група підлітків знайшла ідею для контенту в знущанні з лежачої та хворої бабусі. Хлопці весело реготали й наставляли на літню жінку пістолет, не забуваючи знімати все це на відео.


Після того як один з «героїв» опублікував ролик на своїй сторінці в Instagram, в листуванні з Telegram-каналом «Всевидюче око» він заявив, що нічого поганого нібито не зробив.

Так, кілька підлітків прийшли в кімнату, де на ліжку лежала літня жінка. Старенька виглядала досить болісно, вона була практично повністю вкрита ковдрою, виднілося тільки її змарніле обличчя. Хлопці вирішили «блиснути розумом» і почали наставляти на пенсіонерку пістолет.



«Не стріляй», — зі сміхом говорив хлопець.

Один з підлітків, судячи з усього, є онуком нещасної жінки. Спочатку хлопці лякали хвору жінку зброєю, а після цього один з них почав на камеру погрожувати їй кулаком. Потім представники «кольору нації» продовжили сміятися, а юнак з пістолетом в руках сказав: «Гаразд, ба, все нормально».

Відео, на якому підлітки знущаються з лежачої бабусі, один з хлопців опублікував в Instagram. Небайдужі українці знайшли «героя» і написали йому про те, що з літніми людьми варто бути набагато ввічливіше і поблажливіше.

У відповідь на це підліток заявив, що бабусі нібито вже «все одно» і вона не розуміє того, що відбувається навколо неї.

«Її хвилює тільки те, що їй їсти. Вона вже не думає. А годувати й доглядати — то робимо», — написав хлопець і спробував виправдатися тим, що пенсіонерці погрожували не справжнім пістолетом, а нібито макетом.

Листування і фото одного з підлітка / скриншоти - "Всевидюче око"

Ситуація вельми гнітюча. Підлітки абсолютно не усвідомлюють свою провину і навряд чи розуміють, що навіть лежача людина відчуває страх і ніяк не може себе захистити від знущань. У коментарях користувачі пишуть, що вони мають намір звернутися в поліцію і покарати «героїв».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий