Новий наркотик перетворює людей на зомбі: зістрибують з багатоповерхівок і продовжують йти

Новий наркотик перетворює людей на зомбі: зістрибують з багатоповерхівок і продовжують йти

Зустріти на вулиці справжнього зомбі стало цілком буденним, а провиною всьому став не злоякісний вірус, який звільнили з лабораторії, а новий наркотик під назвою «Флакка».


Вуличні наркомани, які «підсіли» на «Флакку», не стають кровожерливими монстрами з гнилою плоттю, але в їх поведінці є багато факторів, які збігаються з поведінкою зомбі. Визначити наркомана під  «Флакком» на вулиці можна без особливих зусиль, оскільки вони видають себе нерівною ходою, неконтрольованими рухами тіла і млявістю м’язів. Після прийому цього наркотику людині важко контролювати власні рухи і тримати м’язи напруженими, тому голова наркомана може погойдуватися або звисати в бік, а тіло — рухатися подібно зламаній маріонетці, що додає страшного вигляду тому, що відбувається.

Наркомани, які приймають «Флакка» на регулярній основі, з часом буквально втрачають власні м’язи, оскільки під впливом порошку волокна починають розпадатися безпосередньо в кровотоці, внаслідок чого тіло фактично завмирає в кілька неприродній позі або сковується. На обличчі «зомбі» часто спостерігається позбавлена ​​емоцій гримаса.



Навіть зовнішній вигляд такого наркомана лякає не менше, ніж в сукупності зі злісною поведінкою, так як наркотик поширює свою руйнівну дію не тільки на тіло, але також на розум. Після вживання «Флакку» у індивіда розвивається параноя і галюцинації, в результаті чого він, сам не усвідомлюючи того, може заподіяти тілесні ушкодження собі і оточуючим.

Наприклад, в США один наркоман після прийому даного наркотику почав трощити власну квартиру своїм тілом, а коли на виклик прибула поліція, їй не відразу вдалося зупинити хлопця. Розгром в його квартирі упереміш з кров’ю нагадували місце жорстокого вбивства, а молода людина після події помер від травм у лікарні. Поліцейські відзначили, що рани на тілі потерпілого виявилися настільки серйозними, що було важко повірити, що юнак сам їх собі завдав.

Ще один шанувальник «Флакку» з США в голому вигляді забрався на дах будинку, відкривши вогонь по сусідах з гвинтівки, а інший наркозалежний до смерті побив літню жінку за те, що під впливом наркотику вона, нібито, перетворилася в демона. Інший потерпілий від забороненого препарату чоловік робив спроби перебратися з вулиці через високий паркан в’язниці, притому його не зупинило навіть те, що він сильно пошкодив сідниці колючим дротом. Цей факт пояснюється абсолютним відключенням можливості відчувати біль під впливом наркотику. Доктора з однієї лікарні в Бразилії були шоковані, коли до них прийшов чоловік з простреленим обличчям, але через «Флакку» не відчував болю, сміявся і поводився агресивно по відношенню до медиків.

У 2015 році  правоохоронці Флориди зафіксувала кричущий випадок, коли 17-річна місцева жителька стрибнула вниз з четвертого поверху будівлі, видавивши тілом склопакет, розбила руками вікна парочки авто, а потім, стікаючи кров’ю, мчала по вулиці з криками, що вона є бог і диявол в одній особі. У крові потерпілої було виявлено висока доза «Флакку», який викликав у неї сильні галюцинації і розкрив всю силу її тіла. У підсумку до невмотивованої агресії, страшному зовнішнього вигляду, неконтрольованого тілу додається ще й значна фізична сила і витривалість, що робить таких наркоманів реальними зомбі XXI століття, небезпечними для суспільства.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий