Новий очільник ФБР зробив заяву стосовно розслідування щодо Росії

Новий очільник ФБР зробив заяву стосовно розслідування щодо Росії

Ендрю Маккейб, який обійняв посаду керівника американського Федерального бюро розслідувань, зробив заяву, що стосується справи про ймовірні спроби Росії втрутитися в вибори президента Сполучених Штатів Америки в 2016 році, повідомляє replyua.net з посиланням на ВВС.




Маккейб зазначив, що звільнення його попередника, не вплине на роботу відомства і конкретно на цю справу, а розслідування продовжиться й надалі. Голова ФБР запевнив, що в майбутньому він повідомлятиме про ймовірні зовнішні політичні втручання у роботу ФБР.


Варто відмітити, що після звільнення колишнього керівника ФБР Джеймса Комі, який керував розслідуванням щодо російського впливу в американських виборах, в медіапросторі з’явилася думка, що саме за це Дональд Трамп і вирішив звільнити його. Повідомлялось, що Комі напередодні звільнення надсилав запит про надання додаткових фінансових ресурсів для розслідування. Водночас в Білому домі відкидають будь-які звинувачення на політичність рішення Трампа і запевняють, що це було спричинено виключно «сумнівами у компетентності Джеймса Комі».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий