Новий скандал: Джолі зраджувала Бреду Пітту з арабським мільярдером

Новий скандал: Джолі зраджувала Бреду Пітту з арабським мільярдером

До цього моменту вже були озвучені кілька версій розлучення. Так, Бреду Пітту приписувався роман з французькою актрисою Маріон Котійяр (що виявилося неправдою). Сам же актор звинувачував у всьому кращу подругу Анджеліни — баронесу Армінку Хеліч. Нібито це вона налаштувала Джолі проти чоловіка.


arminka-helic-angelina-jolie-chloe-dalton-60f5b77c-d10a-43b4-9e5a-96d8695d0808

Arminka-Helich



arminka-helic-lydi-angelina-jolie-i-visas-misijas-72416542

У свою чергу Анджеліна стверджувала, що причиною розставання стало погане ставлення Бреда Пітта до дітей. Свідки навіть запевняли, що голлівудський красень під час сімейного перельоту відважив ляпаса старшому синові Меддоксу, а також ображав його матом.

24083351_1407667132_dzholi

Тепер же, американський таблоїд Star висунув нову версію зоряного розриву. За інформацією інсайдера, злощасна сварка в літаку виникла через те, що Анджеліна зізналася у зраді!

5411a4621f889_image1

Газетярі стверджують, що Джолі вже півроку зустрічається з арабським мільярдером, ім’я якого поки невідомо. Відомо лише, що новий залицяльник актриси здобув освіту в Оксфорді, а його статки оцінюються сумою з дев’ятьма нулями.

5_result-9

Нібито Анджеліна Джолі познайомилася з ним під час одного із засідань ООН, а потім вони часто перетиналися під час різних благодійних заходів.

 andzhelina_dzholi_polgoda_izmenyala_bredu_pittu_s_arabskim_milliarderom

Також ЗМІ повідомили, що таємничий незнайомець одружений, тому його любовний зв’язок з актрисою тримається в найсуворішому секреті і очікувати гучного весілля в найближчому майбутньому не варто.

 6

Що не день, то нові чутки! Як ти думаєш, чи правдива інформація про подружню зраду Анджеліни Джолі, або це чергова газетна качка? 

Брэд-Питт-и-Анджелина-Джоли-

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий