Новонародженого немовля викинули в каналізацію: він дивом вижив!

Новонародженого немовля викинули в каналізацію: він дивом вижив!

Дитина була викинута в холодну дощову каналізацію в місті Порт-Елізабет, Південна Африка. 




Поруч з новонародженою дівчинкою перебувала колонія червоних мурах. Але вона дивом врятувалася!


63-річна Шармейн Ківі була на ранній ранковій прогулянці зі своєю таксою Джорджі, коли та раптово почала голосно гавкати поруч із зливним жолобом. Жінка почула шум і подумала, що це котяче нявкання, але коли вона стала на коліна і прислухалася, то зрозуміла, що з глибини зливу плаче дитина!



Шармейн почала відчайдушно махати проїжджаючим автомобілям, шукаючи допомоги, поки не зупинився мотоцикліст, який теж почув, як схлипує дитина. Він заліз всередину і відчув, що стоїть в колонії червоних мурах.

«Червоні мурахи жалили мої ноги, але потім я відчув ногу цієї дитини, а потім побачив її і зрозумів, що це місце злочину, тому зробив фотографію і передав свій телефон Шармейн. Я не знав, чи була дитина поранена, тому я спробував взяти її дуже обережно і дуже повільно. Вона була такою маленькою… Дитині пощастило, що червоні мурахи були трохи вище в каналізації, а не внизу, де була вона. Я не знаю, як хтось міг зробити це з новонародженою дитиною, але я був такий радий, що ми змогли допомогти їй і врятувати її життя».

Поліція і швидка допомога прибули дуже швидко, у дитини було виявлено сильне переохолодження, але в іншому вона була в порядку.

Шармейн, яка знайшла дівчинку, розповіла:

«Я щиро вірю, що я повинна була знайти цю дитину, оскільки я зазвичай використовую інший шлях на прогулянці з собакою, але з якоїсь причини пішла саме туди. Я відчуваю, що у Бога є якийсь план і мета життя для цієї маленької дівчинки. Це безсумнівне диво!».

Наразі крихітка у лікарні, її життю нічого не загрожує. Співробітники медзакладу назвали дитину Грейс Ейпріл. Поліція розшукує горе-матір.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий