Няні-вбивці: жінка топтала ногами і била дитину, за що поплатилася (відео)

Няні-вбивці: жінка топтала ногами і била дитину, за що поплатилася (відео)

Одна з найстрашніших історій трапилася в одному з містечок Уганди (Африка). Батьки 2-річної дівчинки завбачливо встановили камеру спостереження у будинку і те, що вони одного разу побачили просто шокувало їх!


Ерік Камази – батько маленької донечки, вирішив встановити камери у будинку після того, як почав помічати дивні синці і забиття на тілі своєї доні. Доки він та його дружина працюють, за дитиною наглядала няня.

Якого шоку зазнали батьки, після перегляду запису камери, можна лише уявити!



Wicked

Божевільна няня мало не вбила дитину! Годуючи її кашею, жінці не сподобалося, що малюк не хоче їсти, а після примусового годування та численних ляпасів по обличчю дитини, дівчинка виблювала все на підлогу. Це шалено  розлютило няню, яка з усієї сили жбурнула малюка на підлогу. Божевільна шалено била маленьку дівчинку, а потім почала топтати ногами! Дитина, дякувати Богу, вижила, хоч і отримала численні бабиття та синці. 

B3qXb7dIgAASSAq

Коли все це побачили шоковані батьки, батько родини просто знавеснів, і його цілком можна зрозуміти!

Чоловік не стримував своєї люті і побив жінку того ж дня, коли побачив відео.

Няня-вбивця після побоїв опинилася на інвалідному візку, а батькам нещасної дитини ще довелося відповідати перед судом за скоєне. Проте справедливість таки взяла гору. Під час суду батько продемонстрував відео, на якому видно, як няня б’є його дитину і всіляко знущається. Після такого жінку звинуватили у замаху на життя дитини.

ВІДЕО НЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЗІ СЛАБКИМИ НЕРВАМИ… 

Будьте дуже уважні до того, кого ви запрошуєте до себе у дім і з ким залишаєте свою  кровинку! 

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий