O.Torvald прокоментували свій провал на Євробаченні

O.Torvald прокоментували свій провал на Євробаченні

Представники України на Євробаченні 2017 прокоментували свій провал на пісенному конкурсі та привітали Сальвадора Собраля з перемогою.




Група O.Torvald, яка представляла Україну на найпрестижнішому пісенному конкурсі «Євробачення», висловили подяку всім тим, хто підтримував їх під час конкурсу.


Нагадаємо, що учасники від України зайняли 24 з 26 місце, обійшовши виконавців з Іспанії та Німеччини.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі, група пише про високий рівень всіх учасників конкурсу, а також зазначає, що саме на українському Євробаченні виконавці внесли багато нового в сучасну музику та повністю змінили курс розвитку поп-сцени.



«Хотілося б подякувати всім тим, хто нас підтримував і допомагав. Участь в цьому конкурсі, насправді, було хоч і невеликим, але важливим стрибком вище голови для кожного, хто брав участь у постановці номера: музиканти, постановники, волонтери і, звичайно ж, організатори. Другий рік поспіль перемагає душевна і талановита пісня, Португалія, вітаємо! Вітаємо також всіх тих, хто приніс щось нове: дівчину з Бельгії, із її чудовою піснею рівня London Grammar, хлопців з Норвегії, що виконували цікаву та актуальну електроніку та багатьох інших»

— пише O.Torvald на своїй сторінці в Facebook

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий