Обама жорстко відповів Трампу і Путіну: Згадайте рейтинг Саддама Хусейна

Обама жорстко відповів Трампу і Путіну: Згадайте рейтинг Саддама Хусейна

Президент Сполучених штатів Америки Барак Обама закликав своїх опонентів – членів республіканської партії – напоумити висунутого ними кандидата Дональда Трампа і застерегти його від надмірного захоплення Путіним, — про це replyua.net інформує з посиланням на матеріали російського новинного видання Лента.Ру.




Так, Обама висловив глибоку стурбованість у зв’язку з заграваннями Трампа з Путіним і його проросійською позицією — нещодавно одіозний кандидат дав інтерв’ю американській службі Russia Today, в якому розхвалив Путіна. Зокрема, Трамп назвав російського президента сильним лідером з «високим рейтингом» на противагу «слабкому Обамі», принижував американських військових та відкинув можливість того, що РФ втручається у передвиборні перегони в США.


Обама наголосив, що республіканці мають виступати проти Росії та авторитаризму за свободу і демократію. Крім того, у відповідь на звинувачення у «слабкості» нагадав приклад колишнього президента Іраку Саддама Хусейна. «За тиждень перед тим, як його скинула з посади очолювана Сполученими штатами коаліція, його рейтинг перевищував дев’яносто відсотків. Де він зараз?» — підсумував американський президент.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий