Одкровення триразової «порнозірки року» про найгірший секс в її житті

Одкровення триразової «порнозірки року» про найгірший секс в її житті

36-річна актриса Медісон Міссіна за все своє життя знялася в понад 200 фільмах для дорослих, а також підробляє в ескорті.




Дівчина розповіла, що своє «призвання» зрозуміла ще в дитинстві. Вона з самого малечку знала, ким хоче стати, коли виросте. Свою мрію Медісон змогла втілити в реальність, почавши працювати в секс-індустрії, передає New York Post.


Зараз же у своїй сфері вона має «статус» пенсіонерки: вона працювала протягом 18 років, починаючи з масажних салонів та борделів і закінчуючи порнофільмами та еротичними журналами.

Медісон удостоювалася звання «Порнозірка року» тричі.



З 2012 року вона знялася більш ніж в 200 фільмах для дорослих і тільки за останній рік — в 55. Але грудаста блондинка, яка також підробляє в ескорті, роз’їжджаючи по всьому світу, стверджує, що в порно немає нічого сексуального.

Тут абсолютно немає того, що робить секс по-справжньому хорошим. Перед початком зйомок ми багато речей обговорюємо, щоб секс добре вийшов на камеру. В результаті він стає брудним і досить болючим. Найгірший секс в моєму житті — це в порно, — каже вона.

Порнозірка також розповіла, що її партнери часто стають занадто грубими під час зйомок, особливо якщо вони новачки.

Зазвичай ви займаєтеся сексом в зручних для вас позах, але тут у нас камера і доводиться терпіти. Тому найчастіше я відчуваю біль. Все доходить до такого ступеня, що під час зйомок може навіть статися розрив кісти на яєчниках, — ділиться Медісон.

За словами Медісон, режисери рідко вирізають сцени з порнофільмів. Виняток — якщо у чоловіка пропала ерекція.

Ось що цікаво в чоловіках, з якими у мене були стосунки. Вони завжди говорили мені, що сподіваються, що вони кращі за моїх партнерів у фільмах. Але актори з порно для зйомок приймають віагру…, — також розповіла вона.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий