Окупани залишили бійцям АТО черговий «сюрприз»: що коїться на кордоні з РФ (відео)

Окупани залишили бійцям АТО черговий «сюрприз»: що коїться на кордоні з РФ (відео)
Російський окупаційний контингент не припиняє активних дій у Станично-Луганському районі. Під обстріли потрапили українські позиції поруч села Сизе. Це практично на кордоні з Російською Федерацією, передає кореспондент «5 каналу» з місця подій.
Найближча до армійців позиція бойовиків – за півтора кілометра. Звідти військових регулярно обстрілюють і щоночі виходять диверсійні групи. «Вони (бойовики) підходять до річки і від річки вже стріляють. Понавозили уже, за розвідданими, нових солдатів. Пройшла ротація», – каже боєць із позивним «Заяць».
Зазвичай диверсантам вистачає попереджувальних пострілів, кажуть вояки. Бойовики відступають, але залишають розтяжки. Днями армійці виявили черговий «сюрприз». До приїзду саперів його позначають червоними мітками й огороджують периметр.
«Так визначаються вибухонебезпечні предмети. Це означає, що краще це місце обійти стороною. Це стоїть міна чи розтяжка. Перевіряти  мало бажаючих. Краще триматися подалі від такого», – пояснює військовий із позивним «Платон».
Великокаліберні снаряди у Станично-Луганському районі найчастіше летять на позиції, віддалені від населених пунктів. Одна з них розташована за декілька кілометрів від Сизого. Час від часу сюди цілять «Гради» і щоночі стрілецька зброя. Дальні ворожі позиції тут межують із російським кордоном. Бойовики здійснюють звідти регулярні провокації.
Давати вогонь у відповідь з великокаліберної зброї тут категорично заборонено. Найменший переліт, і снаряд може потрапити на російську територію. А це – привід для оголошення війни, кажуть армійці.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий