Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Миколаєві: є загиблі та поранені. Фото і відео

Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Миколаєві: є загиблі та поранені. Фото і відео

Вранці середи, 29 червня, російські окупанти запустили ракети по Миколаєву, де пролунали потужні звуки вибухів. Підтверджено приліт по багатоповерхівці в облцентрі, а також смерть трьох людей.




Ще п’ятеро осіб зазнали поранень. Про це повідомили мер міста Олександр Сєнкевич у Telegram, а також у Миколаївській ОВА (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).


«Ранок у Миколаєві розпочався з прильоту. Над містом видно густий дим», – написали у мережі.

Момент вибуху в Миколаєві

Жителі Миколаївщини публікували кадри, які нібито свідчать про запуск окупантами ракет, ймовірно, з території Херсонської області. Камери спостереження зафіксували вибух близько 06:05.



Кадри з місця прильоту

Люди наголошують, що перед цими подіями на Миколаївщині було оголошено повітряну тривогу.

«У Миколаєві знову неспокійно. Після повітряної тривоги у місті пролунали гучні вибухи. У місцях прильотів піднімаються клуби чорного диму«, – додали очевидці.

Російська ракета влучила в житлову багатоповерхівку

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич підтвердив потужні вибухи в місті, заявивши, що на місця виїхали рятувальники та медики.

Окупанти вдарили по житловій інфраструктурі

«Прошу всіх залишатися в укриттях і не виходити на вулицю до завершення повітряної тривоги. Не публікуйте фото з місць обстрілів!» – зазначив він.

Бійці ДСНС врятували людей із-під завалів

Згодом Сєнкевич наголосив, що російська ракета влучила у житлову багатоповерхівку. На місці удару бійці ДСНС розпочали пошуково-рятувальні роботи. Там також працювали лікарі й комунальники.

Наслідки ранкового ракетного удару РФ

Зі свого боку голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram заявив, що чергова атака РФ забрала життя трьох людей, ще п’ятеро травмувалися. Серед тих, хто отримав поранення, є співробітник ДСНС.

Внаслідок удару ворога по Миколаєву постраждав також рятувальник

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий