Олег Винник: «Я не гей!», але перед Путіним би заспівав

Олег Винник: «Я не гей!», але перед Путіним би заспівав

Популярний український співак Олег Винник дав інтерв’ю в прямому ефірі, де відповів на ряд делікатних питань з боку ведучої. Зокрема, розповів, що для припинення війни заспівав би навіть для Путіна і оприлюднив деякі подробиці своєї творчого і особистого життя.


В ході інтерв’ю Винника запитали, з яких міркувань він не виступає в Росії. На це співак відповів, що не дивлячись на безліч пропозиції і обіцянки «багатотисячних» залів з російської сторони, він не береться за ці концерти, тому як «за все доведеться відповідати» і він «не зможе дивитися в очі людям, які втратили своїх близьких в АТО».



Співак розповів, що планує все життя прожити в Україні, адже тут «солодке повітря».

А також він відповів на запитання ведучої про те, чи зміг би він заспівати для Володимира Путіна, якби той був його шанувальником і обіцяв добре заплатити. На це Винник відповів, що якби це допомогло припинити війну на сході України — то він не роздумуючи, зробив би все, що завгодно.

Поставили  і делікатне питання — чому він приховує своє особисте життя і чи не гей він. Співак відповів, що він абсолютно точно не гей, у нього є кохана, а особисте життя він приховує, тому як повинен бути цікавий для своїх шанувальників насамперед своєю творчістю.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий