Олена Кравець показала відео зі своїми малюками

Олена Кравець показала відео зі своїми малюками
Молода мама розповіла, як їй допомагає автоматичний заколихувальний центр, особливо при догляді за двома малюками.

Актриса студії «95-ий квартал» Олена Кравець показала фото своїх малюків, виклала коротке відео в соцмережі і розповіла про безсонні ночі. Про це пишуть  Нескучные новости.




Олена Кравець не особливо балує шанувальників і не часто робить публікації в соцмережах. Однак, вчора ввечері вона зробила виняток і опублікувала коротке відео з маленькою донькою (судячи з рожевого одягу).


На відео дівчинка солодко спить, а заколисує її геніальний винахід, який реально допомагає. Особливо цінне це придбання, якщо підростають відразу двоє малюків, як у Олени.

«Ну все, братцы, началось!! ночи бессонные и короткие, дни быстротечные и хлопотные, и все взрослые уставшие, но счастливые, включая собаку..:) Как раз сегодня ночью поняла, что мне лично тоже нужна эта замечательная вещь — укачивающий центр. Я, например, тоже хочу лежать, слушать музыку, качаться и спать… как младенец:)», — написала Кравець.



Ці слова, природно, викликали розуміння і співчуття у всіх матусь, які на собі відчули складності перших місяців з новонародженими малюками: «Ми теж з чоловіком думаємо, як би туди залягти))», «Тримайся, Лена!!! Поки можна засунути в качалочку — найлегший час))))».

Раніше Олена Кравець показала крихітну дитячу ручку, яка міцно тримається за татів палець. Судячи з підпису, ручка так само належить доньці Катрусі.

 
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий