Опубліковано доповідь про російський компромат на Трампа, він вже відреагував

Опубліковано доповідь про російський компромат на Трампа, він вже відреагував

Американське видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь про збір російськими спецслужбами компромату на обраного президента США Дональда Трампа.

Документ, як стверджується, був підготовлений неназваним колишнім співробітником британської розвідки, передає Медуза.




Автор доповіді заявляє, що колишній співробітник російських спецслужб розповів йому про стеження ФСБ за Трампом, коли той був у Москві у 2013 році. Зокрема, як стверджується, що російські спецслужби прослуховували номер у готелі Ritz Carlton, куди Трамп запрошував повій.


Buzzfeed зазначає, що ця доповідь кілька місяців обговорювалася в середовищі журналістів, парламентарів та представників розвідки. Кореспонденти видання намагалися перевірити містяться в документі факти, але не змогли підтвердити або спростувати їх.

При цьому в документі є неточності, які Buzzfeed називає «явними помилками». Так, автор кілька разів припустився помилки в назві «Альфа-Груп» і називає підмосковну Барвіху місцем, де живуть виключно представники вищих гілок російської влади та їхні наближені.



Радник обраного президента Келліенн Конвей також заявила, що їй нічого не відомо про те, що представники американської розвідки доповідали Трампу про компромат, що міститься в документі.

Источник: УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий