Пальчевський вказав Богомолець і Супрун на дещо важливіше за «матюки»: «Де, бл*, реформи?»

Пальчевський вказав Богомолець і Супрун на дещо важливіше за «матюки»: «Де, бл*, реформи?»

У Верховну Раду подали законопроект, який заборонить українцям вживати ненормативну лексику, іншими словами «мати».




Як зазначено на сайті Кабінету міністрів України, закон офіційно називається «про дематюкацію мови». Автором законопроекту виступив народний депутат Ольга Богомолець —  Глава комітету Верховної ради з питань охорони здоров’я.


Ольга Богомолець

Ольга Богомолець

В. о міністра охорони здоров’я Уляна Супрун вирішила заступитися за «матюки» і повідомила про те, що вони корисні для здоров’я.

«Влучно і точно застосована лайка, що описує наше ставлення до ситуації, і не спрямована образити співрозмовника, корисна для здоров’я. Дослідження показують, що саме така лайка і застосовується в побуті найчастіше. Вона призводить до нейтральних або позитивних наслідків«, — зазначила Супрун на своїй сторінці в соціальній мережі.



Уляна Супрун

Уляна Супрун

На все це не зміг просто так дивитися український бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський. Адже дві людини з медицини намагаються алезть зовсім не в свою сферу. Відповідне обрщение він виклав на своїй сторінці в Facebook. «Де ..ля реформи!!!???» —  назвав ролик Андрій Іванович.

«Проїхав тільки що повз лікарні і подумав: «Так ось ти яка, медична реформа». Доктор Богомолець 5 років побилася об реформи і зрозуміла, що треба переходити в матюки. Точніше, з ними боротися. Інший доктор — Уляна Безнадії Супрун — радить нам як можна більше використовувати матюки, щоб легше жилося. Де медреформа? Ви, дві…. самі знаєте хто.»

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий