Павло Зібров почав знімати влог про особисте життя і популярні теми в шоу-бізі

Павло Зібров почав знімати влог про особисте життя і популярні теми в шоу-бізі

Співак Павло Зібров випустив першу частину відеоблогу на власному каналі YouTube. Дебютний випуск вийшов в форматі діалогу. У ньому народний артист України відповідає на запитання інтерв’юера.




Серед тем були: Чому народного артиста називають супергероєм ZIBREMBO? Чи було легко читати реп? Яку пораду дав Зеленський перед виступом на «Лізі сміху» і як це слухати музику Потапа?


На ці та інші питання співак відповідав у звичній манері самоіронії. Сміючись він стверджує, що знаходиться в хорошій формі, не спився, не скурився і готовий ще показати на що здатний. Крім dj-сетів на вечірках, зйомок в комедійних шоу і кліпах, співак регулярно на своєму каналі Youtube буде розповідати про особисте життя, обговорювати популярні теми і запрошувати зіркових гостей.

«Люблю посміятися над собою і бути смішним. Нехай знають брудні подробиці про ZIBREMBO і яким хайповим можна бути в 50 років», — розповів Павло.



У наступному випуску Зібров розповість, що думає про російський реп, і кого б з українського шоу-бізнесу покликав на версус.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий